Penapis air terbaik : Murah, Sihat, Selamat & Mudah

Penapis air terbaik : Murah, Sihat, Selamat & Mudah

Time nak beli penapis air, mesti konpius nak beli yang mana kan? Nak minum air masak kat rumah tengok kekuningan ja cerek tu, sah2 geli geleman. Ha, mai nak cerita pasai get clean water pitcher ni.

Apa Dia Get Clean Water Pitcher?

Memperkenalkan Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat dengan menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. 

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama dan berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

shaklee simpang ampat
5 KEISTIMEWAAN SHAKLEE GET CLEAN WATER PITCHER

(1)SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.

Mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

(2) PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
 shaklee parit buntar
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

(3) HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

(4) MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

Menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang PERTAMA di dunia, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. Sudah tentu ia penapis yang halal.

(5) MUDAH ALIH: Mudah dibawa ke mana-mana

shaklee bukit mertajam
Get Clean® Water ini berbentuk jag dan berzaiz kecil. Ianya mudah di bawa kemana-mana seperti ke tempat kursus, bercuti, ke pejabat, berkelah dan lain-lain. Anda kini boleh menikmati air bersih ke mana jua anda pergi tanpa tambahan kos untuk membeli air kerana hanya tuangkan air paip dari pili dan minum air yang sudah ditapis.

Senang kan? Jadi jangan memperjudikan diri anda dan keluarga anda. Beli sekarang.! Hubungi:

Shaklee Bukit MertajamYusof Noor.
Shaklee Independent Distributor [ID No : 995160]
017-5588289 | wgs3004@yahoo.com

KLIK: VITAMIN E

penapis air shaklee

Advertisements

One thought on “Penapis air terbaik : Murah, Sihat, Selamat & Mudah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s